Arrangementen

Wellness, heerlijk ontspannen in zwembad.

Culinair Wellness

Geniet van onze prachtige wellness

 

Eenvoudig een arrangement boeken in drie stappen

Events

Heuvelland Vierdaagse

10 t/m 13 Augustus

Hotelarrangementen Parkhotel Valkenburg

Even ertussenuit? Met de hotelarrangementen van Parkhotel Valkenburg bent u even helemaal weg. Verken het pittoreske Valkenburg of het Limburgse Heuvelland. Ga wandelen, fietsen of wielrennen. Of winkelen in Maastricht, Aken of Luik.

Op zoek naar hotelaanbiedingen in Zuid-Limburg? Of weekend-arrangement aanbiedingen in Valkenburg? Ook dan bent u bij Parkhotel Valkenburg aan het juiste adres! De hotelarrangementen in Valkenburg vormen een prima startpunt voor een verkenning van Zuid-Limburg. Daarnaast is er voor ieder wat wils: van een weekend-arrangement Valkenburg tot een culinair arrangement met overnachting. Heerlijk genieten van een verblijf in Zuid-Limburg! Alleen via parkhotelvalkenburg.nl ontvangt u gegarandeerd de beste prijs. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Of wilt u persoonlijke ondersteuning bij het reserveren? Neem contact op met onze receptie via +31 (0)43 601 32 41. Wij adviseren u graag!

Boeken via de site van Parkhotel Valkenburg geeft voordelen: altijd de beste prijs en geen boekingskosten!

Gasten App
Parkhotel Valkenburg

Bent op zoek naar meer informatie over het Parkhotel Valkenburg? We hebben voor u alle handige weetjes voor u bij elkaar gezet. Praktische info over het hotel maar ook voor leuke uitjes.

 

Bij de Self Incheck terminal en op uw kamer vindt u deze stikker. Scan de QR code en u weet het laatste nieuws het eerst.

Weet het laatste nieuws het eerst!

Arrangementen 2023

Zuid Limburg bruist en er zijn voortdurend evenementen. 
De Amstel Gold Race, Pinkpop, Vrijthof Concerten André Rieu, Het Oud Limburgs Schuttersfeest – OLS en nog veel meer.

Het Parkhotel Valkenburg is een prima ‘uitvalsbasis’ voor deze evenementen. In de meeste gevallen bieden we dan mooi arrangementen aan.

Wilt u het laatste nieuws het eerste weten en op de hoogte blijven van onze arrangementen? Vul dan hiernaast het contactformulier in. Wij zorgen dat u actueel geïnformeerd blijft.