Kerststad Valkenburg

Parkhotel Valkenburg, de ideale uitvalsbasis

Kerststad Valkenburg & Parkhotel Valkenburg

...een perfecte combinatie

Kerststad Valkenburg is de bestemming die wereldwijde bekendheid geniet als dé kerstmarkt van Nederland. In dit artikel willen we je graag kennis laten maken met het Parkhotel Valkenburg, een perfecte locatie om te verblijven tijdens jouw bezoek aan deze magische kerststad.

De beste kerstmarkt van Nederland

Kerststad Valkenburg op loopafstand van het hotel

De Kerstmarkten in Valkenburg is alom geprezen om zijn sfeervolle kerstmarkten en unieke ambiance. Jaarlijks trekt deze stad tienduizenden bezoekers van over de hele wereld. Met de uitroeping tot beste kerstmarkt van Nederland heeft Kerststad Valkenburg zichzelf definitief op de kaart gezet als dé plek om in december te zijn.

Parkhotel Valkenburg ligt op loopafstand van de kerstmarkten.

Verblijf in het Parkhotel Valkenburg

...Kerststad Valkenburg, dat wordt genieten

Het Parkhotel Valkenburg biedt een uitstekende accommodatie voor iedereen die Kerstsfeer Valkenburg wil ervaren. Ons prachtige hotel ligt op loopafstand van het centrum en de kerstmarkten, waardoor je optimaal kunt genieten van alles wat deze betoverende stad te bieden heeft.

Het Parkhotel beschikt over comfortabele kamers met moderne voorzieningen. Na een dag vol kerstshoppen en het bewonderen van de prachtig versierde grotten, kun je heerlijk ontspannen in de sauna of genieten van een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad.

Daarnaast biedt het hotel een uitgebreid ontbijtbuffet om je dag goed te beginnen. In de avond kun je terecht in het restaurant van het hotel voor een smaakvol diner. De vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om ervoor te zorgen dat jouw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Kerststad Valkenburg

Parkhotel Valkenburg, de ideale uitvalsbasis

Kerststad Valkenburg verkennen

Sfeervolle kerstmarkten in de mergelgrotten.

Wanneer je verblijft in het Parkhotel Valkenburg, ben je slechts enkele minuten verwijderd van de belangrijkste attracties die Kerststad Valkenburg te bieden heeft. Bezoek de sfeervolle ondergrondse kerstmarkten in de historische mergelgrotten, waar je unieke handgemaakte souvenirs en lekkernijen kunt vinden.

Je wordt omringd door de warmte en magie van Kerstmis.