Limburgs Mooiste en...

Parkhotel Valkenburg
De perfecte combinatie voor wielrenners

Limburgs Mooiste, dat is pas genieten

Parkhotel Valkenburg,...cycle paradise

Het Limburgse heuvellandschap is een prachtige locatie voor wielerliefhebbers. Limburgs glooiende landschap biedt uitdagende parcoursen en schitterende uitzichten. Jaarlijks vindt hier dan ook het wielerevenement ‘Limburgs Mooiste’ plaats. Dit evenement wordt groots opgezet met diverse tourtochten over verschillende afstanden. Het staat bekend als Sportief genieten met een zachte G.

Ontspannen in ons heerlijke zwembad

Ontspannen in de Wellness

Na het fietsen even echt ontspannen.

Voor deelnemers aan dit event is Parkhotel Valkenburg dé perfecte uitvalsbasis. Ons hotel heeft alles wat wielerliefhebbers nodig hebben, zoals een eigen fietswasplaats om de fietsen schoon te spuiten en een veilige fietsenstalling. Maar er is meer: naast de sportieve activiteiten kun je namelijk ook ontspannen in het inpandige zwembad met buitenterras, of gebruikmaken van de sauna of het Turks stoombad.

Eigen fietsenstalling
en wasplaats

Wielrennen, mountainbiken of recreatief fietsen

Eén van de grootste voordelen van Parkhotel Valkenburg is de eigen gesloten fietsenstalling. Hier kun je veilig je fiets stallen na een lange dag op pad te zijn geweest. Ook voor mountainbikers heeft dit hotel aan alles gedacht: Daarom is er ook een wasplaats waar je jouw modderige tweewieler weer helemaal schoon kunt spuiten.

Wielerevenement

Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste

Limburgs Mooiste is een jaarlijks terugkerend wielerevenement dat plaatsvindt in het prachtige Limburgse heuvellandschap. Het bestaat uit diverse tourtochten over verschillende afstanden, variërend van 60 tot wel 250 kilometer. Daarom biedt dit evenement voor beginnende maar ook voor ervaren wielrenners voldoende uitdagingen.

 

 

De routes voeren door pittoreske dorpjes, glooiende landschappen en langs imposante kastelen en landhuizen. Maar wees gewaarschuwd: het Limburgse heuvellandschap staat bekend om zijn steile hellingen en onverwachte klimmetjes. Daarom is dit wieler-event een echte uitdaging voor deelnemers.

Limburgs Mooiste

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Conclusie

Hét wielerevenement trekt jaarlijks vele deelnemers uit binnen- en buitenland. Voor deze deelnemers is Parkhotel Valkenburg dé perfecte thuisbasis. Het hotel beschikt over alle faciliteiten die een wielrenner nodig heeft, zoals een eigen fietswasplaats en veilige fietsenstalling.

Maar ook voor ontspanning na inspanning ben je bij Parkhotel Valkenburg aan het juiste adres. Met diverse wellnessfaciliteiten en culinaire hoogstandjes wordt jouw verblijf in dit hotel compleet gemaakt. Kortom: wil je deelnemen aan Limburgs Mooiste, dan is Parkhotel Valkenburg dé plek om te verblijven!

Bekijk de video en beleef cycle paradise
Parkhotel Valkenburg