Fietsen in Zuid Limburg

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Fietsen in Zuid Limburg, dat is pas genieten

Parkhotel Valkenburg,...cycle paradise

Fietsen in het Limburgs heuvelland is een van de mooiste ervaringen die je als fietser kunt hebben. De prachtige heuvels, kronkelende wegen en pittoreske dorpjes maken het gebied tot een waar paradijs voor fietsers. En wat is er dan beter dan te verblijven in het historische Parkhotel Valkenburg? Dit hotel biedt alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van je fietsvakantie.

 

Of je nu komt om te mountainbiken, te wielrennen of om gewoon heerlijk met je e-bike te genieten van de schitterende omgeving; Parkhotel Valkenburg biedt alles wat jij nodig hebt voor jouw perfecte fietsvakantie in het Limburgs heuvelland. Fietsen in deze regio zal gegarandeerd één van jouw meest onvergetelijke ervaringen worden!

Uitdagende fietsroutes

Fietsen in Zuid Limburg

Het Limburgs heuvelland staat bekend om zijn uitdagende routes en mooie landschappen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel wielrenners en mountainbikers hier hun hart ophalen. Maar ook voor recreatieve fietsers is deze regio zeer geschikt. Met de vele fietspaden kun je op je gemak de omgeving verkennen.

Eigen fietsenstalling
en wasplaats

Wielrennen, mountainbiken of recreatief fietsen

Eén van de grootste voordelen van Parkhotel Valkenburg is de eigen gesloten fietsenstalling. Hier kun je veilig je fiets stallen na een lange dag op pad te zijn geweest. Ook voor mountainbikers heeft dit hotel aan alles gedacht: er is een wasplaats waar je jouw modderige tweewieler weer helemaal schoon kunt spuiten.

Fietsen - Wielrennen - Mountainbiken

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Lunchpakket mee...

De VVV Limburg heeft diverse mooie fietsroutes uitgestippeld die langs alle hoogtepunten van het Limburgs heuvelland leiden. Zo kun je onder andere genieten van prachtige vergezichten over glooiende akkers en schilderachtige dorpjes. Na een lange dag fietsen is het heerlijk om terug te keren naar Parkhotel Valkenburg. Hier kun je genieten van een diner in het restaurant ‘Pierre Cuypers’, waar de chef-kok heerlijke gerechten serveert.

Wil je onderweg niet stoppen voor een lunch? Geen probleem! Het hotel verzorgt graag een lunchpakket voor je, zodat je tijdens het fietsen kunt genieten van een lekkere maaltijd. Dit is vooral handig als je lange afstanden en heerlijk in de buitenlucht op een bankje wilt lunchen.

Fietsen - Wielrennen - Mountainbiken

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Amstel Gold Race

Valkenburg is ook bekend als decor van diverse wielerrondes, waaronder de Amstel Gold Race en Limburgs Mooiste. Het Parkhotel Valkenburg heeft haar betrokkenheid met de wielersport onderstreept door sponsoring van Team Parkhotel Valkenburg, het dames prof wielerteam. Door deze samenwerking kunnen zij bijdragen aan de ontwikkeling en groei van deze mooie sport.

Bekijk de video en beleef cycle paradise
Parkhotel Valkenburg