Restaurant
PC - Pierre Cuypers

Aangenaam, ik ben Harold Hul uw chefkok

Lunch kaart

  • Boerenbrood met roomkaas, gebakken spek en avocado € 9
  • Clubsandwich zalm met kruidenkaas, komkommer en rode ui € 12
  • Boerenbrood met rundercarpaccio en truffelmayonaise € 12
  • Turks brood met pulled pork € 12
  • Tosti ham/kaas € 8
  • Soep van de dag € 9
  • Uitsmijter ham/kaas € 11
  • Verse Limburgse vlaai van bakkerij Lemmens met slagroom € 5

    Vegetarisch of als vegetarisch gerecht te bestellen.
    Te bestellen van 12:00 uur tot 17:00 uur.
Nagerechten
  • Trio van sorbetijs en slagroom
  • Parfait van aardbeien, mango en kiwi met frambozensaus
  • Aardbeien Romanoff
  • Uitgebreide koffie met huisgemaakte lekkernijen en een likeur naar keuze (Grand Marnier | Licor 43 | Amaretto)
  • Kaasplankje met vier verschillende kazen, roggebrood en Limburgse stroop (supplement €8)
Gerechten exclusief supplementen
  • Voorgerechten € 15
  • Soepen € 10
  • Hoofdgerechten € 25
  • Nagerechten € 11
Menu's exclusief supplementen
  • Voor-, hoofd- en nagerecht € 41
  • Voor- en hoofdgerecht € 36
  • Hoofd- en nagerecht € 32
  • Voor-, soep-, hoofd- en nagerecht € 45
Aangepast menu

In de periode van 19 juni tot 15 augustus serveren wij op maandag en dinsdag een aangepast menu:

 

 

Menu Maandag
Voorgerechten
  • Carpaccio van rund en truffelmayonaise
  •  Soep van waterkers met zomers kruiden
  • Champions à l’esgargots en stokbrood
Hoofdgerechten
  • Spies van biefstukpuntjes met paprikasaus
  • Zalmmoot met witte wijnsaus en gemengde groenten
  • Groentelasagne
Nagerechten
  • Crème brûlée met bolletje vanille-ijs
  • Koffie gourmant, koffie naar keuze met verschillende zoete lekkernijen

Diner kaart

Voorgerechten
  • Salade met Val-Dieu kaas en noten, gegratineerd in de oven
  • Zes oesters met citroen, rode wijnazijn en oosterse saus (supplement €9)
  • Salade van halve kreeft met groene asperges en mango (supplement €7)
  • Taartje van Limburgse gerookte forel en wasabi-crème
  • Rundercarpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Tabouleh salade van bulgur en diverse groenten *
Soepen
  • Soep van de chef
  • Dubbelgetrokken bouillon van heldere champignons
  • Kerriesoep met gerookte kip

(Tevens vegetarisch verkrijgbaar)

De gerechten met dit symbool zijn vegetarisch*

Voor- en tevens als hoofgerecht te bestellen
  • Twee Hollandse garnalenkroketten met gefrituurde peterselie en ravigottesaus (als hoofdgerecht met drie garnalenkroketten)
  • Risotto met Limburgse grotchampignons en drie scampi’s(als hoofdgerecht met vijf scampi’s) | tevens vegetarisch verkrijgbaar
  • Ravioli gevuld met Reypenaer kaas*
Hoofdggerechten
  • Drie gebakken sliptongetjes met remouladesaus
  • Gebakken kabeljauw met Limburgse mosterdsaus
  • Hele kreeft met wokgroenten en knoflookboter (supplement €16)
  • Varkenswang in een saus van rode wijn en salie
    Runderspies met paprikasaus
  • Tournedos 160 gram (supplement €9) | 250 gram (supplement €14) met pepersaus
  • Parelcouscous met kip, asperges en tomaat (tevens vegetarisch verkrijgbaar)
  • Lasagne met zomerse groenten*
  • Salade € 3,50
  • Friet € 3,50

Alle hoofdgerechten serveren wij met gebakken aardappelen en groenten. Volgt u een dieet of heeft u een voedselallergie? Meld het ons!

dineren/ restaurant/ Vergaderen/ vergadering/ presenteren/ presentatie/ vieren/ feest/ jubileum/ Parkhotel Valkenburg/
Menu Dinsdag
Voorgerechten
  • Carpaccio zalm met dillesaus
  • Tomaten-groentesoep
  • Salade geitenkaas met druiven
Hoofdgerechten
  • Spies van 3 soorten vis
  • Entrecôte met zomerse groenten en pepersaus
  • Caneloni van ricotta
Nagerechten
  • Aardbeien Romanoff
  • Koffie gourmant