Vacature
restaurant medewerker

Vacature restaurant medewerker

Wil je alvast een kijkje nemen in ons restaurant? Klik hier

Vacature
Restaurant medewerker

Wij hebben een vacature Restaurant medewerker (16-24 uur). Je hebt ervaring als medewerker bediening. Met interesse naar de gast toe, plezier en een glimlach geef je een passend advies over de wijnen en menukaart en zorg je ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Kernwoorden die passen bij onze verwachtingen als medewerker bediening zijn: gastheerschap, vakmanschap, enthousiasme, flexibiliteit en commercieel handelen; een toegevoegde service verkopen geeft jou dan ook een kick.

 

Solliciteren als restaurant medewerker

Wil jij solliciteren op de vacature restaurant medewerker? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl

Werken bij
Parkhotel Valkenburg

Werken bij Parkhotel Valkenburg doe je met plezier! Het enthousiasme van je collega’s straalt al in je inwerkperiode op je af. Er is ruimte om mee te denken, te creëren en je beste eigenschappen te benutten. We luisteren naar je en volgen samen je ontwikkeling zodat je kwaliteiten op de juiste plaats terechtkomen. Afdelingen helpen elkaar goedgemutst waar nodig. Werken doe je pas echt goed als jij je goed voelt en dat is waar wij naar streven.

 

Parkhotel Valkenburg kenmerkt zich door een professionele begeleiding en zorgvuldige omgang met haar medewerkers dat tot uiting komt in de volgende zaken:

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl

Parkhotel Valkenburg is ook Villa Valkenburg en Appartementen Valkenburg