Vacature
Restaurantmanager

Restaurant Manager

Als restaurant manager bij Parkhotel Valkenburg werk je in een team van ongeveer 5 personen. In de bediening verzorgen we lunches, borrels, diners. Tevreden gasten is wat we willen en wat ons energie geeft. Trots zijn we op gasten die terugkomen juist omdat ze zich hier zo thuis voelen.

Ook het restaurantteam heeft een bijdrage om de verwachting van de gast waar te maken of nog beter, te overtreffen. Je hecht veel waarde aan een fijne samenwerking met andere collega’s om alles goed op elkaar af te stemmen en gasten een product te leveren dat van alle kanten klopt. Natuurlijk heb jij inhoudelijke vakkennis en ben je flexibel op gebied van werkuren. Maar nog belangrijker vind ik het dat je weet hoe je gasten blij maakt. Door net even die extra aandacht te geven of hen te verrassen. Kernwoorden die passen bij hetgeen wij van je verwachten zijn: gastheerschap, sturen, motiveren. Je bent een  teamplayer en neemt initiatief in commercieel handelen, bent vertegenwoordigd in het managementteam van het hotel, denkt vanuit een visie waarbij je sterk bent in overtuigen en enthousiasmeren, hebt gevoel bij cijfers en bent resultaatgericht.

We staan bekend als een bedrijf dat arbeidsvoorwaardelijk een goed pakket biedt, meer specifiek komt dit in een gesprek aan de orde. Je werkt zowel in dag- als in avonddiensten en 2 weekenden per maand ben je vrij.

Salaris: € 2700,00 – € 3100,00, afhankelijk van ervaring.

Soort dienstverband:  28-38 uur per week.

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl