Vacature
Food-& Beverage manager

Food & Beverage Manager

Als F&B manager bij Parkhotel Valkenburg zorg je voor een soepel samenspel tussen keuken, restaurant en receptie bij lunches, borrels, diners en vergaderingen.  De nadruk ligt op begeleiding van het restaurantteam waar je ook meewerkend bent. Dit team bestaat uit ongeveer 5 personen. Tevreden gasten is wat we willen en wat ons energie geeft. Trots zijn we op gasten die terugkomen juist omdat ze zich hier zo thuis voelen.

F&B Manager voor verschillende type gasten

Parkhotel Valkenburg heeft verschillende type gasten. Gasten die een paar dagen in het hotel zijn om te genieten van de Limburgse omgeving en gastvrijheid. Maar ook gasten die in het hotel voor een zakelijke reden zijn voor bijvoorbeeld een vergadering of een training.

Ook het F&B-team heeft een bijdrage om de verwachting van de gast waar te maken of nog beter, om deze te overtreffen. Je hecht veel waarde aan een fijne samenwerking met andere collega’s om alles goed op elkaar af te stemmen en gasten een product te leveren dat van alle kanten klopt. Natuurlijk heb jij inhoudelijke vakkennis en ben je flexibel op gebied van werkuren.

F&B Manager maakt gasten blij

Maar nog belangrijker vind ik het dat je weet hoe je gasten blij maakt. Door net even die extra aandacht te geven of hen te verrassen. Kernwoorden die passen bij hetgeen wij van je verwachten van jou zijn: gastheerschap, sturen, motiveren. Je bent een  teamplayer en neemt initiatief in commercieel handelen, bent vertegenwoordigd in het managementteam van het hotel, denkt vanuit een visie waarbij je sterk bent in overtuigen en enthousiasmeren, hebt gevoel bij cijfers en bent resultaatgericht.

We staan bekend als een bedrijf dat arbeidsvoorwaardelijk een goed pakket biedt, meer specifiek komt dit in een gesprek aan de orde. Zo heb je bijvoorbeeld elke zondag vrij  en 1 keer per maand heb je een vrij weekend.


Salaris: € 2700,00 – € 3200,00, afhankelijk van ervaring.

Spreekt deze baan jou aan? Neem dan contact met me op voor een gesprek. Je belt hiervoor: 043 6013241 en vraag naar Patricia Klijs (personeelszaken). Soort dienstverband:  30-38 uur per week

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl

lunchen, dineren, chef-kok, restaurant pierre cuypers