Vacature
Nachtreceptie

Vacature Nachtreceptie

Ontdek de unieke charme van werken in een historisch juweeltje dat sinds 1892 gasten verwelkomt. Voor de Vacature Nachtreceptie zijn we momenteel op zoek naar een toegewijde nachtreceptionist om ons team te versterken. Als medewerker nachtreceptie vorm je niet alleen een essentieel onderdeel van ons team; je wordt een deel van de rijke geschiedenis van ons hotel en de warme sfeer van Valkenburg.

 

Waar kom je terecht?

  • Historische Betekenis: Werk in een hotel met een eeuwenoude geschiedenis. Voel de historische ambiance terwijl je deel uitmaakt van ons erfgoed.
  • Gemoedelijke Gemeenschap: Ervaar de hartelijke gastvrijheid van Valkenburg. Ontmoet lokale bewoners en gasten die de stad waarderen om zijn vriendelijke sfeer.
  • Teamlid van het Parkhotel: Word een trots teamlid van het Parkhotel, waar we traditie en moderniteit naadloos combineren.
  • Betekenisvol werk: Bij ons draag je bij aan de onvergetelijke ervaring van onze gasten, en je speelt een rol in het behouden van de unieke sfeer van ons historische hotel.

Wat biedt het Parkhotel Valkenburg?

  • Dynamische Werkomgeving: Werk in een boeiende omgeving waar elke nacht anders is. Je bent de spil van het hotel, en jouw bijdrage is essentieel voor onze gasten.
  • Flexibiliteit Gewaardeerd: Een flexibele houding wordt gewaardeerd en beloond. We geloven in hard werken én plezier hebben terwijl we dat doen.
  • Competitief Salaris: Een aantrekkelijk salaris vanaf € 13.50 per uur, plus een 10% onregelmatigheidstoeslag.
  • Secundaire Arbeidsvoorwaarden: Persoonlijke ontwikkeling, gezondheids- en welzijnsvoordelen, toekomstplanning en waardering in verschillende vormen.

Voel je de nostalgie en de warmte van ons hotel en de opwinding van onze dynamische nachtreceptie?

Bel 043-601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een enthousiaste e-mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl om deel uit te maken van ons erfgoed en onze gastvrije gemeenschap. We verwelkomen je graag in de tijdloze wereld van Parkhotel Valkenburg!

Werken bij
Parkhotel Valkenburg

Werken bij Parkhotel Valkenburg doe je met plezier! Het enthousiasme van je collega’s straalt al in je inwerkperiode op je af. Er is ruimte om mee te denken, te creëren en je beste eigenschappen te benutten. We luisteren naar je en volgen samen je ontwikkeling zodat je kwaliteiten op de juiste plaats terechtkomen. Afdelingen helpen elkaar goedgemutst waar nodig. Werken doe je pas echt goed als jij je goed voelt en dat is waar wij naar streven.

 

Parkhotel Valkenburg kenmerkt zich door een professionele begeleiding en zorgvuldige omgang met haar medewerkers dat tot uiting komt in de volgende zaken:

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl