Vergaderruimten van Parkhotel Valkenburg
welke past bij uw event

Alle bijzonderheden van onze vergaderruimtes op een rijtje

Bekijkt u de onderstaande vergaderlocaties en hun mogelijkheden. Heeft u behoefte aan meer informatie en advies of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met mij op. Wat uw plannen ook zijn, ik help u graag bij de uitvoering.

 

Met vriendelijke groet,

Nicole Luyten

Sales manager Parkhotel Valkenburg

sales@parkhotelvalkenburg.nl

Tel.: +31 (0)43  601 32 41 

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg
vergaderruimten Parkhotel Valkenburg
vergaderruimten Parkhotel Valkenburg
vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

De USP's van onze vergaderruimtes

Al onze vergaderruimten zijn ingericht met smart tv, flipover met toebehoren en whiteboard. Onze Skybox heeft bovendien beschikking over een microfoon.

Skybox

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Capaciteit - Oppervlakte en Opstellingen

Oppervlakte 100 m2

75 Personen - Feest / Borrel opstelling

40 Personen - Theater opstelling

35 Personen - Diner opstelling

35 Personen - Cabaret opstelling

28 Personen - Carré opstelling

24 Personen - U-Vorm opstelling

20 Personen - School opstelling

Informatie vergaderruimte Skybox

Vanuit onze vergaderzaal Skybox kijkt u uit over het Limburgse Heuvelland. De glazenwand biedt u veel daglicht terwijl deze ook verduisterd kan worden.

Het wordt steeds als prettig ervaren dat de Skybox direct grenst aan onze Bosparking. Vanaf de bosparking heeft u, via het bruggetje, meteen toegang tot de Skybox. Dat biedt een enorme privacy.

Deze ruimte beschikt over een 92 inch smart tv met een aparte geluidsinstallatie, whiteboard en flip-over. Op het aangrenzende dakterras staat verder een 3 meter hoge led-wall.
Een adembenemende plek om samen sportwedstrijden te kijken.

De USP's van de Skybox Skybox

Rosalia

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Capaciteit - Oppervlakte en Opstellingen

Oppervlakte 90 m2

36 Personen - Diner opstelling

De USP's van de Rosalia Rosalia zaal

Informatie vergaderlocatie Rosalia

De Rosalia zaal dankt zijn naam aan mevrouw Rosalia Cuypers, de echtgenote van architect Pierre Cuypers. Hij was het immers die in 1892 ons hotel ontwierp. Deze mooie grote vergaderzaal ademt de traditionele sfeer van weleer. Hij is smaakvol ingericht met comfortabele kuipstoelen en prachtige ronde marmeren tafels. Hij is uitermate geschikt voor een mooie lunch of een heerlijk diner.

De Rosalia zaal grenst aan onze sfeervolle Huiskamer en dat biedt mogelijkheden. Wat dacht u van een ontvangst of borrel in de Huiskamer met aansluitend een lunch of diner in de Rosalia zaal.

Parkhotel Vsalkenburg exterieur

Boardroom

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Capaciteit - Oppervlakte en Opstellingen

Oppervlakte 45 m2

12 Personen - Diner opstelling

De USP's van de Boardroom Boardroom

Informatie vergaderzaal 'Boardroom'

De boardroom beschikt over een grote 12 persoons ovale tafel van hout met een zeer luxe uitstraling. Deze ruimte is uitermate geschikt voor directievergaderingen.

Tevens beschikt deze ruimte over een rechtstreekse in-/uitgang naar het parkeerterrein. Een Smart TV, eigen WiFi netwerk en flipover maken dit een zeer geschikte vergaderruimte is.

Voor lunch en/of diner suggesties gaan wij graag met u in overleg.

 

Boardroom vergaderruimte Parkhotel Valkenburg

Cuypers

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Capaciteit - Oppervlakte en Opstellingen

Oppervlakte 35 m2

24 Personen - Cabaret opstelling

16 Personen - Theater opstelling

14 Personen - Diner opstelling

14 Personen - Carré opstelling

12 Personen - School opstelling

12 Personen - U-Vorm opstelling

Informatie vergaderzaal 'Cuypers'

De Cuypers zaal dankt zijn naam natuurlijk aan de architect Pierre Cuypers die in 1892 ons hotel aan zijn tekentafel toevertrouwde. Pierre Cuypers is bij het grote publiek bekend van het Rijksmuseum en het Amsterdamse Centraal Station.

De Cuypers is de perfecte ruimte voor een klein gezelschap. De grote tafel en comfortabele stoelen zorgen voor een optimale vergaderomgeving. Deze ruimte beschikt standaard over een Smart TV en flipover.

 

Limburgs Landschap

De USP's van de Cuypers Cuypers zaal

Vergaderfaciliteiten

Een mooie locatie om te vergaderen

Buiten de vergaderruimtes biedt het hotel ook nog vele andere faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van het restaurant, de bar en het terras. Daarnaast is er ook nog genoeg tijd over om te genieten van de mooie omgeving van Valkenburg, zoals het Limburgse heuvellandschap en de historische stad zelf.

 

Kortom: Als je op zoek bent naar een geschikte locatie voor jouw volgende bijeenkomst, dan is Parkhotel Valkenburg dé plek om te zijn!

Vergaderen bij Parkhotel Valkenburg:
...de perfecte vergaderlocatie

Als je op zoek bent naar een geschikte plek om te vergaderen, dan is Parkhotel Valkenburg de ideale locatie. Met verschillende vergaderruimtes die zijn uitgerust met alle moderne faciliteiten en een prachtige omgeving, biedt dit hotel alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst.

Vergaderruimten voor kleine en grote gezelschappen

Of je nu een kleine vergadering organiseert of juist een groter congres wilt houden, bij Parkhotel Valkenburg vind je diverse ruimtes die aan al jouw wensen voldoen. Zo zijn er kamers die geschikt zijn voor groepen van 10 personen, maar ook zalen waar wel 250 mensen in passen. Alle ruimtes zijn uitgerust met moderne apparatuur om te presenteren en te vergaderen.