Wellness is...
Jezelf trakteren

Ontspannen in onze wellness na
een dag slenteren in Valkenburg!

Parkhotel Valkenburg biedt haar gasten de perfecte gelegenheid om te ontspannen in het wellness centrum. Het hotel is gelegen in het prachtige Zuid Limburg en beschikt over diverse faciliteiten waarvan u onbeperkt gebruik kunt maken tijdens uw verblijf.

 

Het wellness centrum is voorzien van een ruim verwarmd zwembad, waar u heerlijk baantjes kunt trekken of gewoon lekker kunt ontspannen. Het zwembad is ook geschikt voor kinderen, dus gezinnen kunnen hier optimaal genieten van hun vakantie. Tijdens warme zomerdagen kunt u ook genieten van het buitenterras bij het zwembad.

Een blik in onze sauna
Ontspannen in ons heerlijke zwembad

Zwembad, bubbelbad en buitenterras

Voor wie graag even helemaal wil ontspannen, heeft Parkhotel Valkenburg een sauna en Turks stoombad ter beschikking gesteld. Hier kunt u volledig tot rust komen en even alles loslaten. Houd er wel rekening mee dat badkleding niet toegestaan is in deze faciliteiten.

Wellness is ook lekker bubbelen in het bubbelbad

Fitness

Sportieve gasten kunnen zich helemaal uitleven in de fitnessruimte van het hotel. Deze is uitgerust met Technogym-apparatuur zoals 2 loopbanden, een fiets en een roeiapparaat. Zo blijft u ook tijdens uw verblijf in vorm.

Een massage reserveren

Bent u op zoek naar nog meer ontspanning? Dan biedt Parkhotel Valkenburg de mogelijkheid voor een heerlijke massage. Deze moet u wel apart boeken en even reserveren als u in ons hotel bent. Dat is volledig ontspannen na een drukke dag.

Badlinnenpakket

Via onze receptie huurt u het badlinnenpakket: een badjas, een badhanddoek en badslippers (€12,50 p.p.). Hebt u een suite geboekt? Dan zijn de badlinnenpakketten gratis.

Zwemlessen

Op woensdagen (m.u.v. schoolvakanties) is onze wellness wegens zwemlessen tussen 12:00 uur en 18:00 uur gesloten.

Ontspannen, zwemmen, relaxen, sauna en turks stoombad,

Ontspanning en plezier in het wellness centrum van Parkhotel Valkenburg

Geniet van een ontspannen vakantie in het prachtige Zuid Limburg met Parkhotel Valkenburg. Het hotel biedt haar gasten een ruim wellness centrum waar u volledig tot rust kunt komen en kunt genieten van diverse faciliteiten.

Zwemmen & Relaxen

Zwemmen en relaxen in het verwarmde binnenzwembad

Het wellness centrum beschikt over een ruim verwarmd binnen zwembad waar u heerlijk baantjes kunt trekken of gewoon lekker kunt ontspannen. Ook gezinnen kunnen hier optimaal genieten van hun vakantie, dankzij de kindvriendelijke omgeving. 

Sauna, Turks stoombad & Massage

Volledig ontspannen met sauna, Turks stoombad en massage

Voor wie graag even helemaal wil ontspannen, heeft Parkhotel Valkenburg een sauna en Turks stoombad ter beschikking gesteld. Hier kunt u volledig tot rust komen en even alles loslaten. Ook zijn er diverse massages beschikbaar tegen extra betaling.

Bent u met de hele familie of een weekendje weg met al uw collega’s? Kijk dan eens naar Villa Valkenburg. Villa Valkenburg is onze groepsaccommodatie.