Zomer vakantie in Zuid Limburg

Lekker weg in eigen land

Zomer vakantie in Zuid Limburg
Ontdek de schoonheid van Limburg

Natuur, fietsen, wandelen, winkelen en cultuur snuiven.

De zomer is bij uitstek het seizoen om er even tussenuit te gaan. En wat is er nu fijner dan een zomer vakantie in Zuid Lumburg? Het is een prachtige regio met heuvels, bossen en sfeervolle stadjes. Het Parkhotel Valkenburg biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen zomer vakantie in Zuid Limburg.

 

Het hotel ligt centraal in het heuvelland en heeft, mocht het weer eens een dag wat minder zijn, een prachtig zwembad met buitenterras. Vanuit het Parkhotel Valkenburg kun je allerlei plekken in Limburg bezoeken. Maastricht en Luik liggen op korte afstand van het hotel, waardoor je ook lekker kunt gaan winkelen of cultuur snuiven.

Valkenburg en Maastricht

Zomer vakantie in Zuid Limburg,... grotten en miljoenenlijntje

Maar de regio heeft nog veel meer te bieden dan alleen stedenbezoek. Wat dacht je van een ritje met het miljoenenlijntje? Dit historische treintje rijdt langs de mooiste plekken van Zuid-Limburg en geeft je een uniek uitzicht op de omgeving.

Ook een bezoek aan de grotten in Valkenburg mag niet ontbreken tijdens jouw zomer vakantie in Zuid-Limburg. Deze mergelgrotten zijn eeuwenoud en bieden een interessante kijk op hoe mensen vroeger leefden en werkten.

Zomer vakantie in Zuid Limburg

Op de fiets en een kano door de Maasvallei

Eén van de meest unieke en avontuurlijke ervaringen tijdens een zomer vakantie in Zuid Limburg is kano varen bij Kano Maastricht in Itteren. Dit is een onvergetelijke ervaring waarbij je kunt genieten en ontspannen op de Maas door de Maasvallei. Bij Kano Maastricht kun je bovendien ook nog eens een kanotocht combineren met een prachtige fietsroute. De natuurliefhebbers zullen zeker genieten van het ongerepte landschap dat hier te vinden is.

Zomer vakantie in Zuid Limburg

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Wandelen of fietsen

Vakantie in Zuid Limburg, actief of lekker ontspannen.

Maar ook wandelen en fietsen zijn populaire activiteiten tijdens de vakantie in Zuid-Limburg. De heuvels en bossen bieden talloze routes waar je kunt genieten van de mooie omgeving en het prachtige uitzicht.

Na een dag vol activiteiten is het heerlijk ontspannen bij het zwembad van het Parkhotel Valkenburg. Hier kun je een verfrissende duik nemen of lekker relaxen op het buitenterras. Het hotel biedt ook diverse wellness-arrangementen, waardoor je helemaal tot rust kunt komen.

Zomer vakantie in Zuid Limburg

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Vakantie in Zuid Limburg

...is ook heerlijk dineren in ons restaurant Pierre Cuypers

En natuurlijk mag lekker eten niet ontbreken tijdens jouw vakantie in Zuid-Limburg. Het Parkhotel Valkenburg heeft een uitstekend restaurant waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en gerechten uit de internationale keuken.

Kortom, Valkenburg is dé bestemming voor een fijne zomer vakantie in Zuid Limburg. Het Parkhotel Valkenburg biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf en de vele activiteiten in de regio zorgen ervoor dat er altijd iets te doen is. Of je nu houdt van cultuur, natuur of gewoon lekker relaxen bij het zwembad: hier vind je alles wat je zoekt!

Ontdek de schoonheid van een zomer vakantie in Zuid Limburg.

Ben jij op zoek naar een perfecte zomer vakantiebestemming? Overweeg dan eens een vakantie in het prachtige Zuid Limburg. Deze regio staat bekend om zijn glooiende heuvels, uitgestrekte bossen en pittoreske stadjes. Het is dé ideale plek om even helemaal tot rust te komen.

Geniet van een ontspannen
vakantie in Valkenburg

Geniet van een ontspannen zomer vakantie in Valkenburg

Valkenburg is een gezellig stadje in het hart van Zuid Limburg. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon genieten van de prachtige natuur. En als het weer eens wat minder is, biedt het Parkhotel Valkenburg de ideale oplossing. Dit hotel heeft namelijk een prachtig zwembad met buitenterras waar je heerlijk kunt ontspannen.

Parkhotel Valkenburg voor je zomer vakantie in Zuid Limburg

Het Parkhotel Valkenburg is dé plek om te verblijven tijdens je zomer vakantie in Zuid Limburg. Dit hotel ligt centraal in het heuvelland en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. Bovendien zijn steden als Maastricht en Luik gemakkelijk te bereiken vanuit Valkenburg, waardoor je ook volop kunt genieten van cultuur en winkelen.