Hotel Faciliteiten

Zwembad, Sauna, Turks Stoombad, Fitnessruimte

Vrije toegang tot de hotel faciliteiten

Parkhotel Valkenburg biedt haar gasten de perfecte gelegenheid om te gebruik te maken van verschillende faciliteiten, waaronder een zwembad, jacuzzi, sauna, Turks stoombad, en kleine fitnessruimte. Het hotel is gelegen in het prachtige Zuid Limburg en beschikt over diverse faciliteiten waarvan u onbeperkt gebruik kunt maken tijdens uw verblijf. Onze faciliteiten zijn geopend van 07:00 tot 00:00.

LET OP: vanaf heden mogen enkel hotelgasten nog gebruik maken van onze wellness faciliteiten na 18:00.

 

Zwembad, bubbelbad en buitenterras

 
Gelegen op de eerste verdieping ligt het zwembad, bubbelbad, en buitenterras. Hier kunt u heerlijk baantjes kunt trekken of gewoon lekker kunt ontspannen. Het zwembad is ook geschikt voor kinderen, dus gezinnen kunnen hier optimaal genieten van hun vakantie. Tijdens warme zomerdagen kunt u ook genieten van het buitenterras bij het zwembad.
Let op: zwemkleding in het zwembad en de jacuzzi kleding is verplicht 

Zwemlessen

Op woensdagen (m.u.v. schoolvakanties) is het zwembad gesloten tussen 12:00 uur en 18:00 uur in verband met zwemlessen.

Ontspannen in ons heerlijke zwembad
Wellness is ook lekker bubbelen in het bubbelbad

Sauna en Turks stoombad

Voor wie graag even helemaal wil ontspannen, heeft Parkhotel Valkenburg een sauna en Turks stoombad ter beschikking gesteld (op de twee verdieping van het hotel). Hier kunt u volledig tot rust komen en even alles loslaten. Houd er wel rekening mee dat badkleding niet toegestaan is in deze faciliteiten. Wel kunt u een handdoek meenemen en deze omwikkelen. 

Een blik in onze sauna


Fitness

Sportieve gasten kunnen zich helemaal uitleven in de kleine fitnessruimte van het hotel. Deze is uitgerust met Technogym-apparatuur zoals 2 loopbanden, een fiets en een roeiapparaat. Zo blijft u ook tijdens uw verblijf in vorm.

Een massage reserveren

Bent u op zoek naar nog meer ontspanning? Dan biedt Parkhotel Valkenburg de mogelijkheid voor een heerlijke massage. Deze moet u wel apart boeken en even reserveren als u in ons hotel bent. Dat is volledig ontspannen na een drukke dag.

Let op: de massages zijn te boeken op basis van beschikbaarheid.

Badlinnenpakket

Via onze receptie huurt u het badlinnenpakket: een badjas, een badhanddoek en badslippers (€15,00 p.p.). Hebt u een suite geboekt of comfort deluxe? Dan liggen de badlinnenpakketten al klaar op de kamer.