Veel gestelde vragen

We hebben de antwoorden op veel gestelde vragen hier voor u onder elkaar gezet. Mocht uw vraag niet in dit lijstje voorkomen bel ons dan gerust. Wij helpen u graag.

Suzanne Bohlander

General Manager, Parkhotel Valkenburg.

VOOR AANKOMST – VOORBEREIDING

Op een aantal van onze kamers is het mogelijk om een extra bed te plaatsen. De kosten hiervan zijn € 30 voor een kind jonger dan 12 jaar en € 40 voor een volwassen per nacht. Een babybedje is ook mogelijk voor € 10 per nacht. Geeft u uw verzoek graag minimaal een dag voor aankomst door aan onze receptie.

Jazeker, Parkhotel Valkenburg beschikt over 8 elektrische oplaadpunten.

Via de lift zijn alle etages bereikbaar. Wij adviseren om een junior-suites te reserveren omdat deze kamers zijn groter zijn met een grotere badkamer en een  aparte douche. Tevens zijn de deuren op de junior-suites breder.

Via info@parkhotelvalkenburg.nl of telefonisch via +31 (0) 43 601 32 41 geeft u speciale verzoeken door.

 • Uw huisdier is welkom. Kosten zijn € 15.00 per nacht per huisdier.
 • In het hotel zijn huisdieren welkom in onze huiskamer, niet in ons restaurant en ontbijtruimte. Wilt u uw huisdier toch ontbijten of dineren? Dat kan in onze huiskamer.
 • Wij hebben tevens een minder valide badkamer beschikbaar op de 2e

FIETSEN

Wij hebben een afgesloten ruimte waar uw fietsen veilig staan. Tevens is er een speciaal afspuitplek voor uw fiets aanwezig waar u uw fiets schoon spuit.

Een fiets huurt u bij het Shimano Experience Center

https://www.shimano-ec.com/particulier/verhuur of  +31 (0) 43 744 0171 of

RESERVERING - BEVESTIGING - ANNULERING

 • Tenzij bij de reservering anders aangegeven zijn de toeristenbelasting, het parkeren en het gebruik van onze wellness in de prijs inbegrepen. Bovendien geeft een boeking rechtstreeks bij het hotel bepaalde voordelen. Zie onze website.
 • Indien u via een andere website reserveert, heeft u niet de voordelen van een gold booker en kunnen andere bovengenoemde voordelen, afwijken.

Mail naar info@parkhotelvalkenburg.nl of bel naar +31 (0) 43 601 32 41

 • Tot 48 uur voor aankomst kunt u kosteloos annuleren per mail. Met uitzondering van de niet restituteerbare / non-refundable reserveringen. Deze mag u annuleren maar u ontvangt geen geld retour.
 • Bij check in informeert de receptionist u over de locatie van deze oplaadpunten.

BIJ AANKOMST

Snel en makkelijk parkeren? Bekijk dan deze korte video van één minuut.

 • De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar voor check-in. Uiterlijk om 11:00 uur dient u te zijn uitgecheckt.
 • Wilt u langer blijven op uw kamer. In formeert u dan bij de receptie voor een zogenaamde Lazy Day. Indien beschikbaar, huurt u de kamer tot 13:00 uur voor € 15.00 extra en tot 17:00 uur voor € 35.00 extra. 
 • Het hotel beschikt over een eigen parkeerplaats direct bij het hotel gelegen. Om deze te bereiken rijdt u op de kruising naar boven. Daar bevindt zich tevens de receptie. De parkeerkosten zijn in de prijs inbegrepen tenzij u boelt bij een externe partij, dan kan dit afwijkend zijn. Laat nooit waardevolle spullen achter in uw auto.
 • Het hotel beschikt over 8 oplaadpunten voor elektrische auto’s. Informeert u bij de check in waar deze plaatsen zich bevinden, de receptionist wijst u de weg.

U haalt uw kamersleutel ophalen bij de receptie van Parkhotel Valkenburg op de Neerhem 68.

 • U ontvangt een digitale sleutel waarmee u de deuren van het pand en uw kamer open maakt
 • Om een digitale sleutel te ontvangen moet u wel de genoemde app in de bevestiging downloaden en uw geheel verblijf betalen voor aankomst.
 • Lukt dit niet dan kunt u uw sleutel komen ophalen bij de receptie van Parkhotel Valkenburg op de Neerhem 68. De receptie bevindt zicht op de 3e

OPENINGSTIJDEN

De receptie is 24/7 bemand. U kunt er dus elk moment van de dag, avond en nacht terecht.

Maandag tot en met vrijdag vanaf 07:00 uur tot 10:00 uur. Zaterdag en zondag vanaf 07:30 uur tot 10:30 uur.

Tussen 18:00 uur en 20:30 uur is het mogelijk in ons restaurant. We raden u aan vooraf te reserveren bij de receptie. Een aantal dagen per jaar is het restaurant gesloten, raadpleeg hiervoor onze site of informeer bij onze receptie.

Onze Wellness (zwembad, stoombad en sauna) is open vanaf 07:00 uur tot 24:00 uur Alleen het zwembad is op woensdag gesloten van 12:00 tot 18:00 uur. Het stoombad en de sauna betreedt u zonder (zwem)kleding, daarentegen is het dragen van zwemkleding verplicht in het zwembad.

Er zijn badlinnen-pakketten beschikbaar (badjas, grote handdoek en badslippers) voor € 12,50 per persoon. Als u een van onze suites reserveert dan liggen deze pakketten op de kameoor u klaar en zijn in de prijs inbegrepen.