Vacature
Receptionist

Receptionist

Parkhotel Valkenburg heeft vacature voor een enthousiaste en gastvrije receptionist. Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor gasten en zorg je voor een warm welkom en een vlotte check-in ervaring.

Verantwoordelijkheden:

  • Begroeten en begeleiden van gasten bij het self check-in proces met behulp van Mews Self Check-in systeem.
  • Assisteren van gasten bij vragen, verzoeken of problemen tijdens hun verblijf.
  • Verwerken van betalingen en het beheren van reserveringen..
  • Omgaan met klachten of problemen op een professionele en doeltreffende manier.
  • Samenwerken met andere afdelingen, zoals housekeeping, F&B en onderhoud, om ervoor te zorgen dat het verblijf van gasten probleemloos verloopt.
  • Actief inspelen op commerciële kansen; een toegevoegde service verkopen geeft jou een kick.

Bij het selecteren hechten wij veel waarde aan jouw passie en talent. Je laat je niet afschrikken door systemen. Flexibele werktijden horen bij deze functie en je voelt je thuis in een omgeving van gedreven collega’s.

Zie jij er al naar uit met ons te werken dan ontvangen we graag jouw schriftelijke of telefonische reactie op deze vacature receptionist. Tot snel!

  • Uren: 24-38 per week
  • Salaris: Vanaf €2.300,00 per maand

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl

Werken bij
Parkhotel Valkenburg

Werken bij Parkhotel Valkenburg doe je met plezier! Het enthousiasme van je collega’s straalt al in je inwerkperiode op je af. Er is ruimte om mee te denken, te creëren en je beste eigenschappen te benutten. We luisteren naar je en volgen samen je ontwikkeling zodat je kwaliteiten op de juiste plaats terechtkomen. Afdelingen helpen elkaar goedgemutst waar nodig. Werken doe je pas echt goed als jij je goed voelt en dat is waar wij naar streven.

 

Parkhotel Valkenburg kenmerkt zich door een professionele begeleiding en zorgvuldige omgang met haar medewerkers dat tot uiting komt in de volgende zaken:

Enthousiast? Bel naar 043- 601 32 41 en vraag naar Patricia Klijs of stuur een mail naar sollicitaties@parkhotelvalkenburg.nl

LAST MINUTE
DEAL

Wegens succes verlengd!
Boek nu uw last minute verblijf met 25% korting!

*geldig t/m 21 april