Vergaderen - Presenteren - Vieren

Parkhotel Valkenburg biedt u mooie opties

Vergaderen in stijlvolle ambiance

Professionele en persoonlijke gastvrijheid

Parkhotel Valkenburg verwelkomt bedrijven die op zoek zijn naar professionele en persoonlijke gastvrijheid bij het organiseren van hun vergadering, presentatie of feest. Ons team kijkt uit naar het leveren van uitstekende service & warme gastvrijheid met zorg en aandacht voor zelfs de kleinste details zodat uw evenement van begin tot eind vlekkeloos verloopt! Mogen wij u verwelkomen?

Rosalia

aanvraag, overnachten, lunch, maatwerk,

Boardroom

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Cuypers

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Vergaderen - Presenteren - Vieren

Omarmt door de Limburgse heuvels

Meetings/ meeting/ presentation/ celebration/ party/ anniversary/ Book with us directly, Parkhotel Valkenburg, Parkhotel Valkenburg

Uitstekende bereikbaarheid

Vergaderen - Presenteren - Vieren

Het hotel is gelegen op slechts enkele minuten van de snelweg, in combinatie met de centrale ligging in zowel de Euregio als Zuid-Limburg zorgt dit voor een uitstekende bereikbaarheid. 

Restaurant en Hotel faciliteiten

Een vergadering, presentatie of een mooi feest

Wij beschikken over een diversiteit aan ruimtes, geschikt voor alle soorten zakelijke ontmoetingen, met een maximum van 150 personen. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze restaurant- en hotelfaciliteiten. Het iconische hotel ligt op loopafstand van het mooie Limburgse heuvellandschap en het karakteristieke centrum van Valkenburg.

Vergaderen/ vergadering/ presenteren/ presentatie/ vieren/ feest/ jubileum/ Parkhotel Valkenburg/

Trots op onze rijke historie

Wij zijn erg trots op onze rijke historie bij Parkhotel Valkenburg die onze gastvrijheid vandaag de dag vorm geeft. Het was architect Pierre Cuypers die in 1892 vorm gaf aan het huidige Parkhotel.

 

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het creëren van een onvergetelijke vergaderervaring! Of u nu hulp nodig heeft bij het organiseren van uw evenement of gewoon advies wilt bij het kiezen van een geschikt arrangement; wij staan altijd voor u klaar! Samen zorgen wij ervoor dat iedere gast na zijn bezoek aan Parkhotel Valkenburg tevreden huiswaarts keert.

Vergaderen - Presenteren - Vieren

Omgeven door monumentale schoonheid

Vergaderen/ vergadering/ presenteren/ presentatie/ vieren/ feest/ jubileum/ Parkhotel Valkenburg/

Vergaderen in de juiste ambiance.

Vergaderen met alle technische fasciliteiten

Bij Parkhotel Valkenburg geloven we dat een succesvol evenement begint met het creëren van de juiste ambiance. Daarom streven wij naar uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening, van het tegemoetkomen aan speciale verzoeken, het verzorgen van verfijnde diners, het bieden van technische ondersteuning tijdens vergaderingen en nog veel meer!

Iets te vieren?
Een unieke ervaringen op maat

Ons doel is om diensten van topkwaliteit te leveren en de klanttevredenheid te allen tijde te garanderen. Wij begrijpen dat elke klant verschillende behoeften heeft; daarom passen wij onze diensten dienovereenkomstig aan. Al onze inspanningen zijn gericht op het creëren van unieke ervaringen op maat van uw individuele behoeften, zodat we samen iets echt magisch kunnen creëren!

 

Van productlanceringen, seminars, workshops en conferenties, persoonlijke gelegenheden zoals bruiloften en speciale bijeenkomsten, tot kleinschalige vergaderingen en privédiners – wat uw wens ook is, laat ons helpen deze te verwezenlijken!

 

dineren/ restaurant/ Vergaderen/ vergadering/ presenteren/ presentatie/ vieren/ feest/ jubileum/ Parkhotel Valkenburg/

Vier vergaderruimtes

Parkhotel Valkenburg beschikt over vier vergaderruimtes. Van de grote en unieke skybox, De middel grote Rosalia zaal, de exclusieve boardroom tot de knusse Cuypers vergaderruimte.

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Presentatie in onze Skybox

De Skybox is een moderne, ruime en lichte vergaderzaal die plaats biedt aan maximaal 75 personen. Al naar gelang voor welke opstelling u kiest. Deze ruimte is ideaal voor vergaderingen en presentaties. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het prachtige landschap rondom Parkhotel Valkenburg. De Skybox beschikt over de nieuwste audiovisuele apparatuur en gratis Wi-Fi, zodat u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden voor uw presentatie of vergadering.

Een feest in de Rosalia zaal

De Rosaliazaal is een gezellige zaal met een authentieke sfeer. Met haar traditionele inrichting is zij populair geworden als locatie voor bruiloften, jubilea en andere feesten. Zij biedt plaats aan maximaal 50 personen en is goed te combineren met lunch- of dinerarrangementen in ons restaurant. Ook in deze zaal beschikken wij over de modernste audiovisuele apparatuur, zodat u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden voor uw presentatie of vergadering.

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg
vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Vergaderen in de Boardroom

De Boardroom is een intieme ruimte waar maximaal 12 personen in een informele setting kunnen vergaderen. De stijlvolle inrichting geeft de Boardroom een exclusieve uitstraling in combinatie met ultiem comfort. Wij hebben alle benodigde apparatuur bij de hand zodat u ook hier efficiënt kunt werken: van flip-over tot projector en van whiteboard, alles is aanwezig!

De Cuyperszaal perfect voor
een kleine vergadering

Last but not least hebben we ook onze Cuyperszaal beschikbaar voor vergaderingen, die vernoemd is naar Architect Pierre Cuypers die Parkhotel Valkenburg in 1892 ontwierp. De Cuyperszaal beschikt over moderne audiovisuele apparatuur en biedt u een comfortabele werkomgeving door de aangename sfeer in combinatie met luxe meubilair. Al deze eigenschappen maken het perfect voor kleine zakelijke bijeenkomsten.

vergaderruimten Parkhotel Valkenburg

Vergaderfaciliteiten