Ontspan en bespaar met onze 3=2 aanbieding bij Parkhotel Valkenburg!

Geniet van een onvergetelijk verblijf in het charmante Valkenburg met onze speciale 3=2 aanbieding, geldig tot 28 juni 2024*. Dit betekent dat je 3 nachten kunt reserveren, maar slechts voor 2 betaalt! Ontdek de prachtige omgeving, ontspan in luxe accommodaties en geniet van de vele voordelen die Parkhotel Valkenburg te bieden heeft.

*Weekenden uitgesloten.

Zwembad Parkhotel Valkenburg

Wat houdt de 3=2 Aanbieding in?

 1. 3 Nachten, 2 Betalen: Reserveer een verblijf van 3 nachten en betaal slechts voor 2 nachten. Dat is een gratis nacht om nog meer van Valkenburg te genieten!
 2. Inclusief Ontbijt: Begin je dag goed met een heerlijk ontbijt, inbegrepen bij je verblijf. Een smakelijke start van elke dag!
 3. Gratis Parkeren: Maak je geen zorgen over parkeerkosten. Bij Parkhotel Valkenburg geniet je van gratis parkeergelegenheid, zodat je gemakkelijk de omgeving kunt  verkennen.
 4. Verblijfsbijdrage Inclusief: Alle bijkomende kosten zijn inbegrepen, zodat je volledig zorgeloos kunt genieten van je verblijf.
 

Waarom kiezen voor Parkhotel Valkenburg:

 • Wellnessfaciliteiten (zwembad, sauna, Turks stoombad, en jacuzzi) voor extra ontspanning.
 • Luxe accommodaties voor een ontspannen verblijf.
 • Centrale locatie, ideaal om Valkenburg te verkennen.
 • Vriendelijk personeel dat jouw comfort vooropstelt. 

Hoe profiteer je van deze aanbieding:

 • Selecteer je Data: Kies een verblijfsperiode tot 28 juni 2024.
 • Reserveer 3 Nachten: Boek een verblijf van 3 nachten bij Parkhotel Valkenburg.
 • Geniet van de Voordelen: Betaal slechts voor 2 nachten, inclusief ontbijt, gratis parkeren en verblijfsbijdrage.

Wacht niet langer en maak gebruik van deze unieke kans om extra te genieten van je verblijf in Valkenburg. Reserveer nu en laat Parkhotel Valkenburg de setting zijn voor jouw onvergetelijke ervaring!


Let op: De Parkhotel Valkenburg Aanbieding 3=2 aanbieding is onderhevig aan beschikbaarheid. Geldig voor reserveringen tot 28 juni 2024. Weekenden uitgesloten
Prijzen zijn op basis van het reguliere tarief, prijzen van andere arrangementen zijn uitgesloten.

LET OP: De korting is al verrekend in de prijs.

We snappen dat dit verwarrend is. Het systeem verrekent de nachtprijs x3. De korting is al verwerkt in deze prijs, waardoor de totaalprijs uit komt op de derde nacht gratis.
Prijzen onder voorbehoud.