Vergaderen - Presenteren - Vieren

Professionele en persoonlijke gastvrijheid

In een Limburgs jasje

Parkhotel Valkenburg verwelkomt iedereen die op zoek is naar professionele en persoonlijke gastvrijheid bij het organiseren van hun vergadering, presentatie of feest. Wij beschikken over een diversiteit aan ruimtes, geschikt voor alle soorten ontmoetingen, met een maximum van 150 personen. Van product lanceringen, seminars, workshops en conferenties, persoonlijke gelegenheden zoals bruiloften en speciale bijeenkomsten, tot kleinschalige vergaderingen en privédiners. Wat uw wens ook is, wij helpen u  deze te verwezenlijken.

 

Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van onze restaurant- en hotelfaciliteiten, beschikt het hotel over zijn eigen parkeerplaats, ligt het op loopafstand van het karakteristieke centrum van Valkenburg, en wordt het omringd door het mooie Limburgse heuvellandschap.

Voor meer informatie over onze ruimtes en tarieven klikt u op de knop hieronder:

onze ruimtes

Presentatie in onze Skybox

Onze skybox is maar liefst 100 vierkant meter groot en biedt plaats voor maximaal 75 personen. Met een modern ruim ingerichte en goed verlichte zaal is deze ruimte is ideaal voor vergaderingen, presentaties, en feestelijke evenementen. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het prachtige landschap rondom Parkhotel Valkenburg en bij goed weer kunt u vanuit de Skybox genieten van het mooie buitenterras. 

 

De Skybox beschikt over de nieuwste audiovisuele apparatuur en gratis Wi-Fi, zodat u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden voor uw presentatie of vergadering.

Een feest in de Rosalia

De Rosalia is een gezellige ruimte met een authentieke sfeer.  De ruimte is maar liefste 90 vierkante meter groot en met haar traditionele inrichting is zij populair geworden als locatie voor bruiloften, jubilea en andere feesten. De ruimte kan aan maximaal 50 personen hosten, en is goed te combineren met lunch- of dinerarrangementen in ons restaurant.

 

 

Ook beschikt deze ruimte over de modernste audiovisuele apparatuur, zodat u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden voor uw presentatie of vergadering. Daarnaast is er een pooltafel aanwezig en een piano aanwezig in de ruimte. 

Vergaderen in de Boardroom

De Boardroom is een intieme ruimte van 45 vierkante meter waar maximaal 12 personen in een informele setting kunnen vergaderen. De stijlvolle inrichting geeft de Boardroom een exclusieve uitstraling in combinatie met ultiem comfort.

 

Wij hebben alle benodigde apparatuur bij de hand zodat u ook hier efficiënt kunt werken: van flip-over tot projector en van whiteboard, alles is aanwezig!

De Cuypers: perfect voor
een kleine vergadering

Onze Cuypers ruimte, vernoemd naar Architect Pierre Cuypers die Parkhotel Valkenburg in 1892 ontwierp, beschikt over moderne audiovisuele apparatuur en biedt u een comfortabele werkomgeving door de aangename sfeer in combinatie met luxe meubilair. De ruimte is 35 vierkante meter groot.

Al deze eigenschappen maken het perfect voor kleine zakelijke bijeenkomsten.