Parkhotel Valkenburg & F1 Spa Francorchamps

...een perfecte combinatie

De Formule 1 is één van de grootste en meest spectaculaire sportevenementen ter wereld. Miljoenen fans van over de hele wereld kijken elk jaar weer uit naar het moment dat de coureurs hun motoren starten en de race van start gaat. Een evenement dat ook steeds populairder wordt in Nederland, mede dankzij onze eigen Max Verstappen. En wat is er mooier dan een bezoek aan deze race te combineren met een verblijf in het prachtige Parkhotel Valkenburg?

Koop nu je ticket voor de F1 Spa Francorchamps en geniet van Max Verstappen. Officiële website van de Belgische Grand Prix.  

DATUM EVENT TIJD
26-07 VRIJE TRAINING 1 13:30 - 14:30
26-06 VRIJE TRAINING 2 17:00 - 18:00
27-07 VRIJE TRAINING 3 12:30 - 13:30
27-07 KWALIFICATIE 16:00 - 17:00
28-07 RACE VANAF 15:00

Event Kalender

Parkhotel Valkenburg, voor fans van Max Verstappen

Voor fans van Max Verstappen is dit natuurlijk een unieke kans om hun held live in actie te zien. En wat is er mooier dan na afloop van een dag vol spanning en sensatie terugkeren naar het comfortabele Parkhotel Valkenburg?

Geen ticket, toch Formule 1 Spa Francorchamps

Beleef de F1 Spa Francorchamps vanuit de Skybox en dakterras van Parkhotel Valkenburg

Als je een fan bent van de Formule 1, dan weet je hoe belangrijk het is om elke race live te volgen. Het gevoel van spanning en sensatie dat je krijgt wanneer je de coureurs op hoge snelheid over het circuit ziet razen, is ongeëvenaard. Maar soms kan het lastig zijn om naar een race te gaan, vooral als deze niet in jouw buurt wordt gehouden of omdat je gewoonweg geen ticket hebt.

 

Gelukkig heeft Parkhotel Valkenburg de perfecte oplossing voor jou en jouw racevrienden. Op het dakterras van Parkhotel Valkenburg kun je namelijk genieten van een unieke ervaring: Formule 1 kijken op een 6 vierkante meter grote ledwall. Hierdoor heb je het gevoel alsof je zelf bij de race aanwezig bent. Je kunt alles perfect volgen en geen moment van de actie missen.