onze

kamers

Op deze pagina vind u een compleet overzicht van alle kamers die wij ter beschikking hebben bij Parkhotel Valkenburg. Neem gerust alles door en als u weet welke kamer uw voorkeur heeft kunt u op onderstaande knop klikken om uw reservering te maken.

BUDGET

KAMER

Onze budget kamers zijn perfect voor degene die niet veel nodig hebben. Ze zijn van alle gemakken voorzien.

 

Ideaal voor als u veel op pad bent en niet meer wil dan een comfortabel bed en een badkamer die voorzien is van alles wat u nodig heeft.

Onze budget kamers zijn gelegen op de begane grond aan de straatkant. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

Op onze budget kamers passen geen extra bedden.

Previous
Next
Previous
Next

COMFORT

KAMER

Onze comfort kamers zijn ideaal voor degene die graag willen genieten van extra comfort tijdens hun verblijf.

Uitgerust met alle voorzieningen die u nodig heeft, met een comfort kamer zit u sowieso goed. Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld een kamer zonder vloerbedekking (handig voor huisdieren!), een topper op het bed, een rustig gelegen kamer of een ligbad? Geef het aan bij uw boeking en onze receptionisten zullen rekening houden met uw wensen.*

Onze comfort kamers zijn gelegen aan de tuin- en straatkant op verdiepingen 0 t/m 3. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

* Op basis van beschikbaarheid

comfort

DELUXE

Onze comfort deluxe kamers zijn een trap hoger dan onze comfort kamers. Ze zijn nieuwer en moderner maar van alle gemakken voorzien die u gewend bent van onze comfort kamers.

Twee van de zes comfort deluxe kamers zijn voorzien van een ligbad. Heeft u een voorkeur voor een ligbad en wenst u een van deze kamers te boeken? Geef het aan bij uw reservering en we zullen ons best doen om u op een van de kamers met ligbad te plaatsen.

Al onze comfort deluxe kamers zijn voorzien van badlinnenpakketten.

 

Onze comfort deluxe kamers zijn gelegen op de bovenste (4e) verdieping. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

 

Previous
Next
Previous
Next

balkon

KAMER

Onze balkon kamers zijn ideaal voor degene die willen genieten van het comfort dat onze comfort kamers biedt maar dan met de optie om heerlijk op het balkon te ontspannen.

 

Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld een kamer zonder vloerbedekking (handig voor huisdieren!), een topper op het bed, een rustig gelegen kamer of een ligbad? Geef het aan bij uw boeking en onze receptionisten zullen rekening houden met uw wensen.*

 

Onze balkon kamers zijn gelegen aan de tuin- en straatkant op verdiepingen 1 t/m 3. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

Op onze balkon kamers passen geen extra bedden.

* Op basis van beschikbaarheid

familie

KAMER

Onze familiekamers zijn perfect voor grotere groepen en gezinnen. Elke familiekamer die wij aanbieden is anders, qua indeling en grootte. We bieden kamers aan waar 4 personen, 5 personen en 7 personen op passen.

Er zijn kamers aanwezig met stapelbedden (leuk voor de kinderen!) en kamers met tussendeuren voor wanneer u wat meer privacy wenst. Uw wensen kunt u altijd doorgeven aan onze receptionisten, zij doen dan hun best om rekening ermee te houden.

Onze familiekamers zijn gelegen op verdiepingen 0 t/m 3. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

28
26
26
26
29
29
29
29
129
129
129
129
Previous
Next
Previous
Next

junior

suite

Onze junior suites zijn ideaal voor degene die net wat meer luxe willen tijdens hun verblijf. Ruime kamers welke allemaal zijn voorzien van zeer ruime badkamers inclusief ligbad.

Heeft u specifieke wensen? Bijvoorbeeld een topper op het bed of een rustig gelegen kamer? Geef het aan bij uw boeking en onze receptionisten zullen rekening houden met uw wensen.*

Al onze junior suites zijn voorzien van badlinnenpakketten.

Onze junior suites zijn gelegen op de bovenste (4e) verdieping. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

* Op basis van beschikbaarheid

juliana

suite

De Juliana Suite, ookwel de bruidssuite, is een zeer mooie kamer uitgerust met een ruime inloopdouche en jacuzzi. 

Perfect voor een romantisch verblijf, deze suite is van alles voorzien wat u nodig heeft. Ook kunt u een romantisch pakket bijboeken zodat de suite bij aankomst mooi romantisch is aangekleed.

Onze Juliana Suite is voorzien van badlinnenpakketten.

De Juliana Suite is gelegen op de bovenste (4e) verdieping. Alle kamers zijn voorzien van een mini-fridge met water, een kluis, extra kussens in de kast en koffie- en theezetfaciliteiten.

Previous
Next