Op 25 en 26 december is onze keuken dicht. Wij raden aan gasten vroegtijdig elders te reserveren.
Vanaf 6/1/25 tot eind maart is de keuken op de zondagen gesloten.
We hebben drie menu's die per dag worden afgewisseld. U kunt kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en groenten.
Menu 1
Menu 2
Menu 3
Menu 1
VOORGERECHT
Tartaar van gerookte forel met komkommer en mayonaise
–
VITELLO TONNATO met tonijn mayonaise
–
Kervelsoep
HOOFDGERECHT
TRIO VAN VIS met dille saus onder een hoedje van bladerdeeg
–
SPIES VAN RUNDVLEES met pepersaus
–
Lasagne van najaarsgroenten
NAGERECHT
Bokkenpootjes tiramisu
–
CAFÉ GOURMAND – koffie of thee naar keuze met huisgemaakte lekkernijen en een likeur naar keuze
Menu 2
VOORGERECHT
-
tartaar van gerookte forel met komkommer en mayonaise
-
VITELLO TONNATO met tonijn mayonaise
-
kervelsoep
.
HOOFDGERECHT
-
TRIO VAN VIS met dille saus onder een hoedje van bladerdeeg
-
SPIES VAN RUNDVLEES met pepersaus
-
lasagne van najaarsgroenten
.
NAGERECHT
-
bokkenpootjes tiramisu
-
CAFÉ GOURMAND – koffie of thee naar keuze met huisgemaakte lekkernijen en een likeur naar keuze
.
Menu 3
VOORGERECHT
-
carpaccio zalm met dillesaus
-
gebonden witlofsoep met gebakken spekjes*
-
salade met geitenkaas en druiven
* Ook vegetarisch verkrijgbaar
HOOFDGERECHT
-
MAÏSKIP MET DRAGONSAUS
-
gegrilde zalm op een bedje van venkel en wittewijnsaus
-
ravioli gevuld met boschampignon en truffel
.
NAGERECHT
-
trio van ijs (mokka-vanille-chocolade) met chocoladesaus
-
CAFÉ GOURMAND – koffie of thee naar keuze met huisgemaakte lekkernijen en een likeur naar keuze
.