Bruiloften en partijen

bruiloft, feest, partijen, jubileum, receptie, familiefeest,

Familiefeest - Bruiloft - Jubileum

Wij maken er iets moois van

Een groot feest organiseer je niet elke dag. Je kijkt er lang naar uit en je verheugd je op de dag. Dan laten we niets aan het toeval over. Laten we er samen eens goed voor gaan zittewn zodat je wensenhelder zijn. Wij pakken het op en hebben nauw contact over de details. Wij maken er iets moois van.

Evenementfaciliteiten

Ervaar onze Limburgse gastvrijheid

Iets te vieren? In Parkhotel Valkenburg maken wij uw feest écht bijzonder. Of het nu gaat om een familiebijeenkomst, een receptie, een ingetogen feest of juist een uitbundige avond. De mogelijkheden zijn veelzijdig in Parkhotel Valkenburg. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag onze mogelijkheden en ervaringen. Wij zorgen voor een spetterende herinnering voor u en uw gasten!

Diverse ruimtes met legio mogelijkheden

Parkhotel Valkenburg biedt diverse mogelijkheden qua ruimtes. Van imposante feestruimte met bar en diverse nissen tot panoramaruimte. Met talrijke mogelijkheden voor aankleding en een uitstekende akoestiek voor live muziek. Mooi weer? Betrek één van onze terrassen bij uw evenement.

Diners

Onze chef-kok kookt graag met lokale producten uit het seizoen. Vaak met biologische en fair trade producten. Zijn passie en culinaire vakmanschap vindt u terug in zijn gerechten. Of het nu gaat om een buffet, een uitgeserveerd diner, tapas hapjes of een barbecue…onze chef-kok denkt graag met u mee.

Exclusief samenzijn in het hotel

Uw eigen exclusieve bijeenkomst? Parkhotel Valkenburg beschikt over een panoramaruimte met skybox en exclusief toegankelijk terras. Vanuit deze ruimte kijkt u uit over de Limburgse heuvels. Vanaf de parkeerplaats heeft het een eigen ingang. Ideaal voor uw privé bijeenkomst! Wilt u het helemaal speciaal maken? Reserveer dan het gehele hotel exclusief voor u en uw gasten.

Villa Valkenburg: exclusief samenzijn met een klein gezelschap

Exclusief samenzijn met een klein gezelschap? Dan kiest u voor Villa Valkenburg. Deze Neoclassicistische villa beschikt over 9 hotelkamers, verdeeld over 4 verdiepingen. Sfeervol en modern ingericht, gelegen op een afgesloten gedeelte met eigen parkeerplaats. Volledige privacy gegarandeerd. Een heerlijke locatie om met een klein gezelschap eens écht samen te zijn! Meer informatie over Villa Valkenburg.

Op loopafstand van het centrum, heuvelland en bezienswaardigheden

De omgeving van Parkhotel Valkenburg leent zich uitstekend voor groepsactiviteiten. Actief, sportief, cultureel, spannend, rustgevend of inspirerend. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag. Op basis van de samenstelling van de groep en uw wensen organiseren wij uw geslaagde uitje. Mail: sales@parkhotelvalkenburg.nl of bel +31 (0)43 601 32 41.

Parkhotel Valkenburg is ook Villa Valkenburg en
Appartementen Valkenburg.